středa 4. dubna 2012

DOBRÁ ZPRÁVA O BOHU, KTERÝ NÁS PŘIŠEL ZACHRÁNIT



ÚVOD

Dneska jsme začali lehce netradičně. Píseň od AC/DC Highway to hell není úplně nejběžnější písní v křesťanských zpěvnících.

Proč jsem ji vybral
  • Vždycky jsem to chtěl udělat
  •  Při běhání – nejlepší píseň
  • Nejlepší chvály...podívejte se na ty lidi...máme se co učit. Uctívají sice něco úplně jiného, ale pořád, ta energie
  • Mluví o tom, jak dneska věci jsou: Lidem nevadí, že jsou na dálnici do pekla a hrdě to tom zpívají


Ze střední školy si toho moc nepamatuju, asi jenom 2 věci. Jak psát všemi deseti a jednu hodinu Češtiny. Mluvili jsme o pohádkách. V pohádkách jsou čerti největší troubové, hloupý Honza je chytřejší než oni, cestu do pekla a zpátky najde bez problémů. Proč to tak je? Je to satira. Když něco takto vykreslíte, nikdo se toho nebude bát. Stejně i když jsme poslouchali tu písničku od AC/DC to vypadá, že přeče peklo je to místo, kde bude ta pořádná párty.

Dnes týden pře Velikonocemi budeme mluvit o tom, co je skutečná podstata křesťanství a to, že Bůh přišel zachránit člověka. Ale zdá se mi, že spousta lidí zachránit nepotřebuje.

Jestli nejste křesťané, asi to chápete a jste rádi, že to konečně někdo z křesťanů pochopil. Církev je dobrá na to, aby pomáhala chudým, nemocným, lidem co jsou sami...prostě tem, kteří to potřebují a  já ne. Někdy i křesťané se ale dívají na Boha jako na někoho, kdo jim má pomáhat. Potřebuju lepší manželství, děti jsou šílené, mám se špatně a když se mám špatně, je tady Bůh, který mi z toho pomůže. Ale nějak nevíme co si s tou záchranou mám počít. Je to asi jako video, které jsem viděl na internetu. Mladá slečna dala svému dědovi na Vánoce Ipad. Za nějakou dobu přijde za svým dědou a ptá se, co dárek. A děda s ní v kuchyni připravují jídlo. Děda si to pochvaluje, jak je to užitečná věc. Na závěr zvedne prkýnko na krájení (Ipad), shrne zeleninu do hrnce a jde si ho umýt.

Ještě jedna důležitá věc, když mluvíme o tom, že nás Bůh přišel zachránit. Jedna z častých otázek je: „a před čím?“ Nemá přece Bůh všechny rád? Tak jaké zachránil? Mám 86 letou babičku, která už začíná zapomínat, takže mi povídá 3x po sobě stejný příběh. Zvykl jsem si. Ale někdy to je naše představa Boha. Senilní děda, který když uděláte něco špatně, vezme vás kolem ramen a řekne „no ták“ a za chvíli se senilita postará o své a on si nic nepamatuje.

BIBLE

2.KOR. 5:17 Kdo je v Kristu, je nové stvoření. Staré pominulo - hle, je tu nové! 18 A to všechno je z Boha, který nás se sebou smířil skrze Krista a pověřil nás, abychom sloužili tomuto smíření. 19 Bůh v Kristu uzavřel se světem mír! Přestal lidem počítat viny a zprávu o tom smíření svěřil nám. 20 Proto tedy jako Kristovi velvyslanci prosíme na místě Kristově, jako by skrze nás žádal Bůh: Smiřte se s Bohem. 21 On toho, který byl bez hříchu, učinil hříchem kvůli nám, abychom se my v něm stali Boží spravedlností.

Smíření – potřebujeme to?
Je Bůh jako senilní dědeček, který má všechny rád? A nakonec jsou všichni v pohodě?

Tento Silvestr jsem uspořádal párty na oslavu Nového roku. Náš kamarád Luboš dostal skvělý nápad, že nám vyzdobí byt a tak když jsme tam nebyli nastříkal stěny nějakou párty pěnou, která měla za normálních podmínek jít jednoduše sundat. Nešla. Strávil jsem hodinu tím, že jsem nožem škrábal stěny našeho bytu. A víte, co se mi honilo hlavou? „já ho zabiju“ Asi by nemělo...ale stejně. Protože já jsem vymaloval byt a on ho zničil. Naštěstí se to povedlo a nic není vidět.

Ale není to tak, že když něco vytvoříme a někdo nám to začne ničit, jsme naštvaní a snažíme se to bránit? Nebo když někdo přijde k vám domů a začne ohrožovat vaši rodinu, nezůstanete sedět, ale něco s tím uděláte. Otec, který by v takové situaci zůstal sedět v křesle s tím, že má všechny rád, je karikatura. Stejné s Bohem, říct, že Bůh miluje všechny a na nikoho není naštvaný nedělá s Boha víc milujícího Boha ale hroznou karikaturu. Bůh má rád lidi, které stvořil a proto musí být spravedlivý.

To je první věc, která znamená být křesťan – já potřebuju uzavřít mír s Bohem.

Proč je to důležité vědět?
Problémy v životě vycházejí z toho, že nerozumíme tomu, že před Bohem jsme na tom všichni stejně. Ve vztazích – manželství, přátele, rodina.
  • U nás – většina problému vychází z toho, že jsem idiot a myslím si, že jsem důležitější. Jak já si představuju dovolenou, co já bych chtěl dělat, to jak já přemýšlím, musí být jasné všem ostatním i bez toho, aniž bych to jasně řekl. Já jsem prostě důležitější
  • Studenti – být mladým znamená být přirozeně sobeckým a dospívání je čas, kdy se toho zbavujete. Být křesťan student znamená porozumět tomu, že jste stejně hrozní, jako vaši rodiče. Jednou budete dělat pravděpodobně věci jako oni.
  •  Nekřesťané a jiní křesťané  - kolik lidí se dívá na nekřesťany...kritizuje je za to jak žijí...díváme se na ně ze shora...myslíme si, že jsme lepší.

Ne dobrý, ale vztah
Měl jsme jednoho kamaráda, který se nedokázal přenést přes to, že jeho rodiče, protože jsou dobří lidé, pomáhají ostatním, protože nejsou křesťané, tak je jim to nakonec na nic. Je typickým příkladem toho, čemu spousta z nás věří - Jestli dělám dobro – zasloužím si dobro. Jestli dělám špatné věci – zasloužím si zlo

 Nefunguje to
  • Znáte lidi, kteří jsou hrozní a daří se jim, žijou do 98 let...možná pro ně pracujete a říkáte si, Bože jak je to možné?
  • Na druhou stranu lidé, kteří se obětovali pro Ježíše, dali všechno a potkalo je v životě něco, hrozného – zemřeli mladí, onemocněli jim děti, narodili se jim postižené děti...cokoliv.
  •  Jeden z největších problémů – proč se dobrým lidem dějou špatné věci?
 Jde o vztah a až potom o to, jak vypadá můj život
  • Byli jsme stvoření pro vztah s Bohem a my jsme mu hned na začátku řekli, že si to budeme dělat po svém a že ho nepotřebujeme, že s ním vztah mít nechceme.
Nestačí být dobří lidé, ale jde o to, koho známe
  • Měli jsme zubařku, která nebyla špatná, ale chtěli jsme něco jiného. Jednou moje mamka začala skládat ódy na svého zubaře, což je u člověka, který nemá rád zubaře divné. Chtěli jsme k jejímu zubaři začít chodit, ale nepřibíral nové lidi. Tak jsem poprosil svoji mamku, jestli by se mohla přimluvit a nebyl problém. Když znáte správné lidi, dostanete se i tam, kam nemáte normálně nárok.
  • Stejné je to s Bohem. Jednou až před ním budu stát, nevytáhnu seznam všech dobrých věcí, které jsem udělal, ale ukážu na Ježíše a řeknu: „já jsem tady s ním.“ A to mi dává v životě obrovskou jistotu, že moje víra nestojí na tom, jak jsem dobrý, ale na tom, co někdo jiný udělal místo mě. Na tom, co oslavujeme na Velikonoce. 

Moje otázka je jestli tomu rozumíme. Není pro nás být křesťan jako pojistka? Ono se zas tak nic moc neděje. Bůh nás zároveň určil, abychom tuhle zprávu předávali dál a já pořád pořemýšlím o tom, proč je to tak těžké. Často slýchám
  • Já o tom, prostě neumím mluvit
  • Mám strach, že si ze mě lidi budou dělat srandu
  •  Nějak mě to nenapadne
  • Bojím se, že tím ztratím přátele
  • Bojím se, že tím lidi odradím
Proč máme takové důvody? Není to náhodou tak, že se díváme na Ježíše jako na určitou pojistku? Nikdo z nás si nekupuje auto s tím, že ho rozmlátí o strom, ale sjednáme si pojistku pro příprad, že by se to skutečně stalo. Nepočítáme s tím, ale co kdyby. Vlastně nikdo neví, jak to nakonec bude. Nakonec budeme všichni překvapeni, kolik těch lidí v tom nebi bude. Nevěříme, že lidi jsou nakonec v podstatě dobří a ti co fakt nejsou, tak ti si to zaslouží, aby v tom nebi neskončili. Věříme tomu, že je to o vztahu s Bohem a ne o tom, že mu přineseme to, jak jsme dobří. Pavel píše na jiném místě, že všechno dobré, co jsem v životě udělal..je jako hnůj...pěkný překlad. Přijdete před Boha s kolečkama hnoje, podívej, co jsem dokázel...

Hlavní myšlenka: Bůh nás zachránil skrze vztah.

Jak to Bůh udělal -  Velikonoce

Kolik toho co děláme v životě a co si o sobě myslíme je založené na tom, jaký podáváme výkon?
  • V práci – kolik prodám, co dělám...dobrý pocit
  • Jak vypadám? Holky...co?
  •  Před Bohem
    • Přijdete na Maják – slyšíte, že by něco mělo být jinak..najednou začnete mít pocit, že na vás Bůh musí být naštvaný
    • Máte problém v manželství a místo, abyste ho šli řešit s Bohem, tak máte pocit, že nemůžete protože nejste dost dobří. A tak čekáte až se věci urovnají, abyste mohli k Bohu přijít
    • Cokoliv je špatně ve vašem životě – rozzuřili jste se na své děti, někomu jste lehce zalhali v práci...teda neřekli celou pravdu...napili jste se víc, než je zdrávo....a najednou místo, abyste běželi k Bohu, tak běžíte od něj...a chvíli čekáte, chvíli se snažíte se...a až máte pocit, že věci jdou dobře, přijdete k Bohu s tím, že teď už si to zasloužíte.
    • Ukazuje to, že pořád věříme, že přicházíme za Bohem s tím, že si to zasloužíme...Udělám něco špatně tak si to odkpykám....budu se válet ve svém pocitu viny a až budu mít pocit, že už to bylo dost, že už jsem se cítil dost blbě, tak teprve pak mám pocit, že můžu přijít k Bohu.

Verš, který změnil můj život.

21 On toho, který byl bez hříchu, učinil hříchem kvůli nám, abychom se my v něm stali Boží spravedlností.

Křesťanství nestojí na tom, co jsem udělal já. Protože všechno stojí na výkonu, máme neustálou tendenci se porovnávat:
  •  Práce – kdyby se mi dařilo, jako mému kolegovi
  •  Holky – kdybych vypadala tak, jak ty vyretušované holky na internetu.
  •  Stejné před Bohem – jenom opačně – srovnáváme se většinou s lidmi, kteří jsou horší, abychom měli lepší pocit. Máte bratrance, který neudrží korunu, je 3x rozvedený, pije...jsem v pohodě...a i když bych byl černá ovce, tak je tady pořád Hitler....toho málo kdo z nás trumfne.

Problém je, že nestačí být dobrý, nebo lepší, ale dokonalý a to já nejsem, to byl jenom Ježíš. Máme někdy představu, že je to jako by nám Bůh dal čistý papír, který postupně popíšeme, zašpiníme...pak přijdeme on nám ho vyčistí znovu a znovu. Vždycky přijdeme a stydíme se...jak máme ten papír zase špinavý. Tak to není. Pavel píše, že Bůh přestal počítat. Že Ježíš ne jenom vymazal to co bylo, ale také nám dal svoji spravedlnost, svoji dokonalost.

Je to obraz rodiče...co bych musel udělat, abych přestal být synem svých rodičů?...Nic. Někdy se potřebuju omluvit, dát věci dopořádku, ale pořád jsem jejich syn, nic na tom nemění to, jaká jsem měl zrovna týden, jestli se mi dařilo, nebo ne.
  • Když se mi dařilo – vím, že jsem si nijak nezasloužil být synem.
  • Když se mi nedaří – nic se nemění
  • Bůh se na mě dívá tak, že jsem přišel s Ježíšem a to je důležité.
  • Když jdou věci špatně, běžím k němu, protože vidím, že to nezvládám.

Hlavní myšlenka: Bůh nás zachránil skrze vztah.

Co s tím?
Potřebuju zachránit, nebo potřebuju jenom pomoc?
  • Chcete lepší manželství, děti, život, potřebujete občas trochu pomoc, když vám to nejde a nebo potřebujete zachránit?
 Když vám to nejde v životě, utíkáte k Bohu a nebo od Něj?
  • Tajíte to, když vám to v životě nejde, aby na to někdo nepřišel? Nebo hledáte pomoc? Když se nedaří doma, když to nejde s dětma, když peníze jsou napnuté, když jste pořád naštvaní a nevíte, co s tím.
  • Vymlouváte se na to, že se vám nikdo nevěnuje, že se o vás nikdo nestará, ale sami jste nezvedli telefon a nezavolali.
Jak strávíte týden před Velionocemi?
  • Největší oslava, největší událost v dějinách.
  • Přečtěte si Markovo Evangelium – abyste si připomněli Ježíšův příběh – 2 kapitoly za den, když dnes začnete akorát vám to vyjde.
  • Zajděte dneska do kina na Jesus Christ superstar.
  • Modlete se tento týden za to, abyste tomu mohli skutečně rozumět.
ZÁVĚR
Jsou Velikonoce a my máme co oslavovat. Viděli jste to video? Viděli jste jak lidé oslavovali? Jaké nadšení...nemáme my mnohem víc? Co kdyby byly letošní Velikonoce časem, kdy to začne ve vašem životě pořádně hořet? Kdy to, co oslavujeme, zase začne být tím nejdůležitějším, tím kdo přináší největší radost do našeho života. 

42 komentářů:

  1. Jmenuji se Stephanie , od Spojených států . Přál bych si podělit o své svědectví s veřejností o tom, co tento muž volal DR Ogün právě udělal pro mě , tento muž se právě vrátil můj ztracený ex manžela, aby mi s jeho velkým kouzlem , jsem byl ženatý s tímto mužem jménem Steven jsme byli spolu po dlouhou dobu a my jsme si zamilovali naše vlastní , ale když jsem byl schopen dát mu dítě po dobu 2 let , že mě opustil a řekl mi, že nemůže pokračovat, už tehdy jsem byl nyní hledá způsoby, jak ho dostat zpátky do přítele můj mi řekl, že o tomto člověku a dal kontaktní e-mail ( LOVESPELLTEMPLEE@GMAIL.COM ), pak nebudete věřit , když jsem kontaktoval tohoto muže o mých problémech se připravil tuto klatbu a přivést svou ztracenou manžela zpět , a poté, coměsíc jsem Chybí mi měsíc a jít na test avýsledek uvedla jsem těhotná, jsem rád, dnes jsemmatka holčičku , děkuji ještě jednou velký DR Ogün za to, co jste pro mě udělal , když jste tam prochází některou z Tyto problémy jsou uvedeny níže :

    1 ) Pokud chcete, aby vaše ex zpět .
    ( 2 ) pokud budete mít vždy špatné sny .
    ( 3 ) Chcete-li být podporovány ve vaší kanceláři .
    ( 4 ) Chceš ženy / muži běžet po vás.
    ( 5 ) Pokud budete chtít dítě .
    ( 6 ) Chcete-li být bohatí .
    ( 7 ) Chcete-li svázat váš manžel / manželka , aby se
    tvoje navždy .
    ( 8 ) Pokud budete potřebovat finanční pomoc .
    ( 9 ) Jak jste byl podveden a chcete obnovit jste ztratili peníze

    OdpovědětVymazat
  2. Každý den jsem se probudil s úsměvem na tváři a zpíval chvály tomuto mocnému kouzelníkovi, kterému se říká Dr, ONIMA, který mi udělal velkou laskavost tím, že zachránil můj vztah od rozpadu. Kdysi jsem si myslela, že mám dokonalý vztah, až když můj milenec začal přicházet domů pozdě a každý den mi dal různé výmluvy, pak jsem se rozhodl, že ho budu pozorně sledovat a pak zjistím, že má poměr s jinou dívkou. Byl jsem zlomen v srdci, protože jsem mu věřil tolik a věděl jsem, že má tajný vztah, hodně mě bolí. Ale děkuji všem, kteří do internetu vložili kontaktní informace Dr, Onimy, protože díky tomu jsem byl schopen kontaktovat Dr, ONIMA a dnes můj vztah byl obnoven s láskou a více romantiky než kdy předtím. Pokud jste v nějakém druhu vztahu nebo manželství stresu budu vám laskavost tím, že upustí kontaktní informace Dr, ONIMA, které jsou prostřednictvím e-mailu: onimatempleofsolution1@hotmail.com Nebo volání +2347018807531.

    OdpovědětVymazat
  3. Hej, ty pláčeš, že tvoje žena tě opustila a děti pro jiného muže, už nemusíš plakat, protože jsem byl na stejném místě, dokud jsem neslyšel o DR ISIKOLO, jak má dnes tolik lidí ve svém vztahu může odvážně doporučit Dr, ISIKOLO každému, kdo potřebuje pomoc. Nezklamal mě také jsem přesvědčen, že nemůže selhat taky. je to opravdu zázračný pracovník. Zkoušel jsem tolik kouzelnických koleček a psychických, když mě můj milenec opustil. DR ISIKOLO bylo jediné kouzlo, které mi pomohlo. Pro jistotu je to opravdu chrám prosperity, kde se můžete dostat zpět svého bývalého milence. DR ISIKOLO vrhla milostné kouzlo a moje žena se změnila, udělala z ní lepší ženu a všechny své tajné milence. Jsem rád, že mám sjednocenou rodinu, bez snahy DR ISIKOLO to nebylo možné. Moje žena je zpět plná lásky a upřímnosti a stalo se to jen za 48 hodin. Spojte se s DR ISIKOLO a pomozte mu s nápovědou.
    isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp / Viber ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  4. Moje cesta k obnovení manželství začala před 3 dny, když mě moje 22letá žena změnila o muže mladšího 10 let. Je mi 57 a je jí 55. Prošel jsem pouští a na své cestě jsem našel doktora Isikola. Bůh ho použil k tomu, aby uzdravil mé zlomené srdce a odstranil mé bolesti kouzlem Mocná láska. Bylo to pro mě těžké, jak se ji bez úspěchu pokusit dostat zpět domů, a pro mé děti a já se to stalo agónii. Věřím Pánu a vím, že mi chce obnovit manželství. Vysvětlil jsem mu všechno a on mi řekl, co mám dělat, co jsem udělal, a udělal svou část a moje žena se vrátila domů ke mně a našim dětem za méně než 48 hodin. Potřebujeme víru. Víra je ujištění věcí, v které doufáme, a přesvědčení o věcech, které nevidíme. Muži a ženy se prosím nevzdávejte, Bůh může použít doktora Isikola k obnovení vašeho manželství nebo vašeho vztahu. Neztrácejte naději. Musíte se zamilovat do Pána.
    Kontaktujte doktora Isikola Pro mocné milostné kouzlo poslané od Boha. e-mailem isikolosolutionhome@gmail.com.com nebo jeho WhatsApp na: +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem velmi překvapen zázračným zážitkem a zázraky dr. Isikola, které se šířily na internetu i po celém světě. Jak úžasně pomohl lidem na celém světě obnovit zpět své ztracené milence, kontaktoval jsem ho poté, co jsem prošel tolika svědectvím různých lidí, jak on mi pomohl přivést zpět milence zpět, řekl jsem mu o svém manželovi, který mě opustil asi před 8 měsíci, a odešel z domu se vším, co jsem měl, byl jsem zmatený, když mi jen řekl, abych se usmíval a měl klid, který mě ujistil, že zvládne vše za pouhých 48 hodin. Po druhém dni, kdy mi můj manžel zavolal, jsem byl tak šokován, vybral jsem hovor a nemohl uvěřit svým uším, opravdu mě prosil, abych mu odpustil a slíbil telefonicky, Vrátil se domů a také mi dal velmi pěkné dárky, jen aby pro něj dokázal svou lásku ke mně, byl jsem tak šťastný, že jsem musel zavolat doktorovi Isikolovi a poděkovat mu, jen mi řekl, abych sdílel dobré zprávy po celém světě „No, pokud potřebujete efektivní a skutečné kouzlo pro každého problém ve svém životě můžete kontaktovat Dr. Isikolo na jeho e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com.com nebo jeho WhatsApp/Viber ho na: +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj pěkný den.
    Jsem tu, abych vám pomohl vyřešit vaše duchovní a fyzické problémy pomocí předků, které jsem zdědil po dědečkovi. Pomůžu vám sjednotit se se svými bývalými, obnovit vaše manželské problémy, léčit HIV (aids) a jakékoli nemoci. Můj e-mail můžete dnes kontaktovat na adrese: okosunhomeofsolution@gmail.com, aby vám pomohl přinést zpět vaši ztracenou lásku a také seslat následující kouzlo jako rozvodové kouzlo, kouzlo manželství, vazebné kouzlo, zastavit podvádění kouzla, ochranné kouzlo, pomstu a kouzlo smrti.

    OdpovědětVymazat
  7. Každý máme v životě své různé příběhy. byli vzhůru a dolů, ale byl jsem více zdrcen, když můj snoubenec, se kterým chodíme 7 let, řekl, že bychom měli odvolat náš vztah, nezažil jsem ten druh bolesti, který jsem v ten den v životě cítil. Zeptal jsem se, co jsem udělal špatně, ale on řekl, že je unavený, po 3 měsících odloučení jsem narazil na svědectví dámy, která mluvila o dobrých věcech o doktorovi Ajayim, kouzelníkovi, který pomohl mnoha lidem obnovit mír a lásku v jejich domě, Opravdu miluji svého muže a chci ho zpět do mého života, takže jsem oslovil doktora Ajayiho a vysvětlil mi, že po nějaké konzultaci mi bylo řečeno, v čem je problém a co dělat, abych obnovil svůj vztah, vše jsem si vyžádal a po 72 hodinách kouzla, které mě můj snoubenec kontaktoval, a teď jsme šťastně manželé. Pokud potřebujete pomoc pravého sesilatele kouzel, můžete se spolehnout na Dr. Ajayi a věřím, že budete mít důvod se znovu usmívat. Kontaktujte Viber / Whatsapp: +2347084887094

    OdpovědětVymazat
  8. PROFESIONÁLNÍ KOUZELNÍK KOUZEL, KTERÝ VÁM MŮŽE POMOCI LÁSKOVÝM KOUZLEM, ABY ZÍSKALI SVOU MILOVNÍK ZPĚT PO NARUŠENÍ PO ROZDĚLENÍ / ROZDĚLENÍ I KDYŽ SE VÁŠ SITUACE ZNAMENÁ beznadějně! KONTAKT: WHATSAPP / VIBER +2347054019402 JE URČITĚ NEJLEPŠÍ KOUZELNÝ KASTER ONLINE A JEHO VÝSLEDEK JE 100% ZÁRUKA.

    Po čtyřech letech ve vztahu s mým přítelem můj přítel začal chodit s jinými dívkami a ukazovat mi chladnou lásku, při několika příležitostech mi hrozí, že se se mnou rozejde, pokud se ho odvážím vyslechnout ohledně jeho aféry s jinými dívkami, byl jsem naprosto zdevastovaný a zmatený, dokud mi můj starý přítel neřekl o kouzelníkovi na internetu DR WALE, který pomáhá lidem s jejich vztahem a problémem v manželství mocí lásky Kouzla, zpočátku jsem pochyboval, jestli vůbec něco takového existuje, ale rozhodl se to zkuste, když ho kontaktuji, řekl mi všechno, co jsem musel udělat, a já jsem mu pomohl seslat kouzlo lásky a do 48 hodin se můj přítel ke mně vrátil a začal se omlouvat, teď přestal chodit s dívkami a on je se mnou navždy a opravdu. Obraťte se na toto skvělé kouzlo Caster pro váš vztah nebo manželství problém.

    Tady je jeho kontakt ...
    Viber / WhatsApp: +2347054019402
    E-MAIL: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Po 5 letech manželství s mým manželem se 2 dětmi se můj manžel začal chovat divně a chodit s jinými dámami a ukazoval mi chladnou lásku, při několika příležitostech mi hrozí, že se rozvede, pokud se ho odvážím vyslechnout ohledně jeho aféry s jinými dámami, já byl úplně zničený a zmatený, dokud mi můj starý přítel neřekl o kouzelníkovi na internetu s názvem DR ISIKOLO, který pomáhá lidem s problémem vztahů a manželství pomocí kouzel lásky, zpočátku jsem pochyboval, jestli taková věc vůbec existuje, ale rozhodl jsem se zkuste to, když jsem se s ním spojil, pomohl mi vrhnout kouzlo lásky a do 48 hodin se ke mně můj manžel vrátil a začal se omlouvat, nyní přestal chodit s ostatními dámami a se mnou se mnou v dobrém a skutečném Obraťte se na toto skvělé sesilatelství kouzel lásky, aby váš problém ve vztahu nebo manželství byl vyřešen dnes, prostřednictvím: isikolosolutionhome@gmail.com nebo přímo WhatsApp +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj všichni, je skvělá věc, podělit se o skvělé svědectví o DR ISIKOLO za to, že přineslo štěstí mé rodině. jmenuji se Lorena Finn a opravdu chci celému světu říct, že existuje kouzelné sesilatele zvané DR ISIKOLO, které je tak skutečné a pravé. Nikdy jsem v žádnou z těchto věcí nevěřil, ale když jsem na 2 roky ztratil manželku, potřeboval jsem pomoc, dokud nenajdu kouzelné sesilatelství kouzel, a on mě ujistil, že svou ženu dostanu zpět za pouhých 48 hodin, ale byl jsem na pochybách a poté, co bylo kouzlo sesláno, o 48 hodin později, přesně jak řekl sesilatel kouzel, zazvonil telefon a překvapivě to byla moje žena, která mi za poslední 2 roky nevolala, a omluvila se za bolest, kterou způsobila já a ona mi řekla, že je připravena se pro mě vrátit domů. DR ISIKOLO jí opravdu dala vědět, jak moc ji miluji a potřebuji. A také jí otevřel oči, aby si představila, kolik lásky musíme společně sdílet. Všechny poděkování patří DR ISIKOLO za dobrou práci, kterou pro mě udělal. Kontaktujte ho hned, protože je velmi silný a vždy vám pomůže. Věřte mu a udělejte vše, o co vás požádá, a nikdy o něm nepochybujte. jeho WhatsApp +2348133261196 nebo e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Děkuji vám pane za vaše pravá kouzla. Jmenuji se Zara Matteo. To je opravdu neuvěřitelné a nikdy v životě jsem nic takového nezažil. Než jsem tě potkal, pane, vyzkoušel jsem všechny pravděpodobné prostředky, které jsem mohl získat zpět svého manžela, ale ve skutečnosti jsem si uvědomil, že pro mě nic nefunguje, a že můj manžel pro mě vyvinul hodně nenávisti. nebyla žádná naděje na setkání s mým bývalým manželem. Ale když jsem četl dobré recenze o tom, jak DR ISIKOLO pomáhá ostatním, rozhodl jsem se mu poslat e-mail na adresu isikolosolutionhome@gmail.com. zkusit to a udělal jsem vše, co mi nařídil, a já jsem mu důvěřoval a řídil se jeho pokyny, stejně jako mi to zaručil za 48 hodin, a to bylo přesně, když mi zavolal můj bývalý. Pane, nyní jsme spokojenější než kdy jindy. Všechno vypadá perfektně a tak přirozeně! Děkuji mnohokrát, pane za vaše autentická a nesporná kouzla. zde opět jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také WhatsApp na +2348133261196. Děkuji pane za vaši pomoc.

    OdpovědětVymazat
  12. Chci poděkovat Velké DR ISIKOLO za to, že přinesl Obnovení mého narušeného vztahu. Jsem Anna Dario a nikdo mě nikdy nemohl přimět věřit, že Svědectví někdy přijde do reality. Byl jsem největší skeptik na světě. Nikdy jsem nevěřil na magická kouzla ani na nic souvisejícího, ale řekl mi spolehlivý zdroj (velmi blízký spolupracovník) a vyzkoušel jsem to, byla to jedna z nejlepších věcí, jaké jsem kdy udělal. Prostě jsem nemohla čelit dalšímu rozvodu a chtěla jsem se více snažit, aby náš vztah fungoval, ale zdálo se, že to mého manžela nezajímá. a znovu se mnou zabrzdil. Byl jsem zmatený a neudělal jsem, co dělat znovu, spíše jsem je kontaktoval s DR ISIKOLO. Udělal kouzlo lásky, díky kterému se můj manžel vrátil ke mně přesně za 48 hodin, a ujistil mě. nyní jsme velmi spokojeni sami se sebou. DR ISIKOLO ji přiměla uvědomit si, jak moc se navzájem milujeme a potřebujeme. Tento muž je pro SKUTEČNÉ a pro dobro. může vám také pomoci napravit váš narušený vztah. Měla jsem zpět svého manžela! Bylo to jako zázrak. pokud potřebujete pomoc, kontaktujte ho hned. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také WhatsApp na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  13. Jmenuji se Kristina Anton a toto je web, který jsem četl o DR ISIKOLO a kontaktoval jsem ho, aby mi pomohl dostat mého bývalého přítele zpět, aby si mě vzal během tohoto měsíce července tohoto roku, a vrátil jsem se sem, abych o něm mohl psát. DR ISIKOLO vám pomůže vyřešit váš problém bez ohledu na to, čím procházíte. Zveřejňování informací o kouzelníkovi je pro mě velmi zvláštní, protože jsem nikdy nevěřil, že budu schopen říci, že mi pomohlo kouzlo, které mi po 3 letech bez kontaktu přivedlo mého bývalého přítele zpět. Četl jsem o jeho kouzlu vúdú z jiných webových stránek a kontaktoval ho, aby mi pomohl, a za méně než 48 hodin mi zavolal můj bývalý přítel a já jsem byl šťastný, že se mi chce vrátit. Setkali jsme se v pátek a on mi navrhl. Byl to nejkrásnější prsten. Prosím všechny tady, kontaktujte lékaře, aby za vás vyřešil váš problém a udělal vám radost z vašeho vztahu, který vás bolí. Láska je nejlepší pocit, jaký kdy zažil. Pošlete mu e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také WhatsApp na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj všichni, jsem Hanah Tobias a to je ta nejúžasnější věc, jakou jsem kdy zažil, a musím se podělit o toto skvělé svědectví. Chci jen poděkovat DR ISIKOLOVI za to, že mi udělal čas a pomohl mi seslat kouzlo, které vrací mého bývalého milence, který o mě po šesti měsících zasnoubení najednou ztratil zájem, ale dnes jsme manželé a šťastnější než nikdy předtím. Byl jsem opravdu ohromen a šokován, když pro mě udělal práci a za 48 hodin poté se Kris vrátil do mého domu a začal prosit o odpuštění a o to, abych ho přijal zpět .. Opravdu mi chybí slova a nevím jak moc vám mohu vyjádřit své uznání DR ISIKOLO. jste Bohem poslaným, abyste obnovili narušený vztah. Hluboce ho baví pomáhat lidem dosáhnout jejich tužeb, najít pravou lásku, získat zpět své bývalé milenky, najít spřízněné duše a další. Kontaktujte ho ještě dnes a nechte ho, aby vám ukázal zázraky a úžas jeho milostných kouzel. Pošlete e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také WhatsApp na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  15. Dobrý den, chci se podělit o své úžasné zkušenosti s největším sesilatelem kouzel DR ISIKOLO. Jmenuji se Tamara Oscar a můj manžel mě podváděl, a když jsem zjistil, že jsme se pohádali, což vedlo k jeho naplnění rozvodem, rozplakal jsem se a onemocněl, když jsem hledal citáty o lásce online, viděl jsem lidi, jak o něm a jeho skvělá práce, jejíž případ byl podobný mému, nechali jeho kontaktní informace, kontaktoval jsem ho a řekl mi, abych se nebál, že po 48 hodinách zruší rozvod a bude se mnou zpátky poté, co jsem udělal všechno, co mě požádal, abych udělal mé největší překvapení po 48 hodinách se můj manžel vrátil a prosil na kolenou a požádal mě, abych ho přijal zpět, ještě jednou vám děkuji DR ISIKOLO, jste mi opravdu požehnáním, může vám také pomoci kontaktovat e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo můžete také Whatsapp him on +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  16. Co bych udělal, abych dostal svého manžela zpět, když ne za pomoci DR ISIKOLA. jmenuji se Tamara Franjo a byl jsem úplně zmatený, když se se mnou manžel rozvedl a řekl, že je ze mě unavený. Můj život bez něj nebyl nic a snažil jsem se udělat vše pro to, aby zrušil rozvod, ale řekl, že se rozhodl a šli jsme každý svou cestou. když můj přítel při hledání pomoci a bylo mi řečeno, abych se spojil s DR ISIKOLO o pomoc, můj starý přítel, když slyšela, co jsem prožíval, a rychle jsem kontaktoval DR ISIKOLO a vysvětlil mu všechno a on mi řekl, že můj manžel se ke mně vrátí a bude mě prosit, abych ho přijal zpět do 48 hodin, stejně jako všichni, kterým pomohl. DR ISIKOLO obnovil lásku a spojení mezi mnou a mým manželem, opravdu se mi vrátil po 48 hodinách a stále mě to udivuje. Pro více dotazů, jak se spojit s DR ISIKOLO, pošlete e -mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo ho WhatsApp na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  17. Zle potřebujete kouzlo lásky, abyste přivedli zpět svého bývalého milence nebo znovu sjednotili své manželství? E -mail DR ISIKOLO pro rychlé 48hodinové řešení. Před rokem a šesti měsíci jsem měla s manželem problém, který nás od sebe oddělil. Když se se mnou rozešel, byl jsem zmatený a nevěděl jsem, co dělat, abych ho dostal zpět, cítil jsem se uvnitř tak prázdný. Dokud jsem na internetu nenarazil na DR ISIKOLA, jak pomohl tolik lidem vyřešit tam různé problémy. Poslal jsem mu e -mail a sdělil jsem mu svůj problém a udělal jsem, co po mě požadoval, aby mi pomohl, stručně zkrátil dlouhý příběh. Než jsem to věděl, za méně než 48 HODIN mi můj manžel zavolal a vrátil se ke mně a řekl mi, že ho mrzí, co se mezi námi dvěma děje. Nakonec píši toto svědectví, abych vám poděkoval a hluboce vám poděkoval, DR ISIKOLO, že jste dodrželi svá slova a své sliby, že ho za pouhých 24 hodin po vašem mocném sesílání kouzel přivedete zpět ke mně, a za využití svých nadaných a velkých schopností přiveď ho zpět. Pokud potřebujete jeho pomoc, můžete mu poslat e -mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také poslat WhatsApp na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  18. Jmenuji se Helena Landeka, chci poděkovat muži, který je dnes za mými úsměvy, tím, že se se mnou a mým manželem znovu spojil poté, co se se mnou rozvedl, poté, co odešel, jsem trpěl vážnými zdravotními problémy kvůli přemítání a depresi, dokud jsem se nekontaktoval kouzelník, který mi řekl, co mám dělat, a já jsem vyhověl a vrátil mi ho zpět za 48 hodin. Doktor Isikolo, který je velmi silným kouzelníkem, přivedl ke mně mého manžela a přiměl mě, aby mi odpustil všechno, co mi udělal. Obnovil lásku a štěstí, které jsme sdíleli, a jsem rád, že získal mého manžela zpět. do mého života s jeho velkými schopnostmi. Moji přátelé, kteří procházejí manželskými a rozvodovými problémy, vás ujišťuji, že svého milence můžete dostat zpět do svého života s pomocí doktora Isikola. Můžete ho kontaktovat na: (isikolosolutionhome@gmail.com) Můžete ho také kontaktovat na WhatsApp na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  19. Z hojnosti srdce mluví ústa a zde jsem vděčný DR ISIKOLOVI za jeho velkou pomoc, kterou mi dal. Jmenuji se Valentino Emil. Můj bývalý manžel použil na mou ženu kouzlo a ona se k němu vrátila. Cítil jsem zlomené srdce, protože jsem nevěděl, jak ji dostat zpět. Udělal jsem vše, co jsem mohl, abych ji získal zpět s jejími blízkými přáteli, ale nic nefungovalo. V místě svého zaměstnání jsem tedy zkusil vyhledat pomoc online a našel jsem různé svědky toho, jak byl doktor Isikolo věrný a nápomocný svým kouzlům. Zkusil jsem to tak, že jsem se s ním spojil, a vysvětlil jsem mu svůj problém. Doktor Isikolo mi pomohl kouzlem, které přivedlo mou ženu zpět do 48 hodin poté, co jsem ho kontaktoval, a byl to opravdu zázrak. Ujistil mě, že nás už nic nemůže rozdělit a od letošního srpna až do této chvíle jsem byl se svou ženou plný radosti. Kontaktujte ho dnes pro jakoukoli pomoc, je připraven pomoci. prostřednictvím e -mailu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp/Viber ho na: +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  20. Moje cesta k obnovení manželství začala před 6 dny, když mě moje 22letá manželka změnila na muže o 10 let mladšího. Je mi 57 a jí 55. Prošel jsem pouští a během své cesty jsem našel doktora Isikola. Bůh ho použil k uzdravení mého zlomeného srdce a odnesl mé bolesti svým kouzlem Mocná láska. Bylo pro mě těžké pokusit se ji dostat zpět domů bez úspěchu a pro mé děti i pro mě to bylo utrpení. Věřím Pánu a vím, že On obnoví mé manželství. Všechno jsem mu vysvětlil a on mi řekl, co mám dělat, což jsem udělal, a on udělal svou část a moje žena se vrátila domů domů ke mně a našim dětem za méně než 48 hodin. Musíme mít víru. Víra je jistota věcí, ve které doufáme, a přesvědčení věcí, které nevidíme. Muži a ženy, prosím, nevzdávejte to, Bůh může použít doktora Isikola k obnovení vašeho manželství nebo vašeho vztahu. Neztrácejte naději. Musíte se zamilovat do Pána.
    Kontaktujte doktora Isikola a požádejte ho o mocné kouzlo lásky zaslané Bohem prostřednictvím e -mailu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp na: +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  21. DR ISIKOLO to pro mě udělal znovu poté, co mi pomohl získat zpět mého manžela. i Vanessa Eriku, chci dát světu vědět o DR ISIKOLO, Velkém kouzelníkovi, který ke mně přivedl zpět mého odcizeného manžela, když jsem si myslel, že je veškerá naděje ztracena. tak jsem ho kontaktoval a splnil vše, co mi řekl, abych udělal, a skutečně jsem dostal výsledek za 48 hodin, jak mě ujistil. DR ISIKOLO použil své mocné kouzlo k vykouzlení úsměvu na mé tváři tím, že přivedl mého muže zpět svým kouzlem, nejprve jsem si myslel, že sním, když se ke mně manžel vrátil na kolenou a prosil mě, abych jí odpustil a přijal její záda a dokonce od té doby mě miluje víc, než jsem kdy očekával, a tak jsem svému slibu slíbil, že dám světu vědět o DR ISIKOLO, protože je to skvělý člověk. Máte problémy ve vztahu? rozešel se s tebou partner a ty ho stále miluješ a chceš ho? Máte problém s financemi? nebo potřebujete pomoc jakéhokoli druhu, pak kontaktujte DR ISIKOLO ještě dnes, protože vám dávám 100% záruku, že vám pomůže stejně jako on mně. E -mailová adresa DR ISIKOLO je: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp/Viber jej na: +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  22. Jak mi tento skvělý muž jménem Dr. Isikolo pomohl přivést zpět svého milence do 48 hodin. můj milenec, který se se mnou rozešel od loňského května tohoto roku, a veškerá moje snaha vrátit se mu byla neúspěšná. Miluji ho tak moc, že ​​kdykoli ho uvidím s jinou dívkou, budu naštvaný. jednoho dne jsem tedy procházel internet, když jsem viděl svědectví ženy, jak jí toto skvělé mužské jméno DR ISIKOLO pomohlo dostat se zpět s manželem, takže pro mě bylo štěstí, že kontakt s mužem přerušil, a tak jsem rychle zavolal číslo, které nevybral, jsem mu poslal e -mailem asi po 2 hodinách, zavolal mi zpět a on odpověděl na můj e -mail. Všechno jsem mu vysvětlil a on mi dal úplné informace o postupu a o tom, co mám dělat. tak řekl, že potřebuje nějaké věci, aby se za mě mohl modlit, což jsem udělal, udělal jsem vše, co bylo v jeho silách, abych za něj dostal, aby zajistil, že mé modlitby budou vyřízeny, a do 48 hodin, jak mě už ujistil, se ke mně vrátil můj milenec s prosbou Žádám o odpuštění, teď mě miluje, váží si mě a slibuje, že mě už nikdy neopustí. vše díky DR ISIKOLO, můžete mu také poslat e -mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp: +2348133261196 a buďte si jisti řešením, protože je prostě tím nejlepším, co můžete kdekoli najít.

    OdpovědětVymazat
  23. Byl jsem ve vztahu se svým přítelem již 2 roky a plánovali jsme se brzy oženit a najednou mě opustil pro jinou dívku, toho chlapa opravdu miluji a nikdy si nedokážu představit svůj život bez něj. Dále jsem se snažil ze všech sil, abych ho dostal zpět, ale veškerá moje snaha dostat ho zpět do mého života nevyšla. Bylo to v tento věrný den, narazil jsem na několik komentářů na webových stránkách o tomto skvělém kouzelníkovi zvaném Dr. Isikolo, takže mnoho lidí tvrdilo, že jim pomohl obnovit jejich vztah a přivést jejich ex zpět, musel jsem ho kontaktovat, protože byl moje poslední naděje. Kontaktoval jsem ho prostřednictvím jeho e -mailu a řekl mi všechno, co je třeba udělat, což jsem udělal, a on mě ujistil, že za 2 dny můj přítel opustí druhou dívku a vrátí se ke mně a bylo to velmi skvělé. překvapení, když vidím, že se ke mně můj přítel po dvou dnech vrací. Jsem dnes tak šťastný, že se ke mně vrátil a dosáhl jsem toho s pomocí doktora Isikola, a já vám poradím, pokud budete potřebovat i jeho pomoc, napište mu přímo E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp: +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  24. S tolika srdcem jsem tady, abych se vyjádřil k tomu, jak doktor Isikolo zachránil mé manželství před rozvodem. Já a můj manžel jsme měli nějaké nedorozumění a roztrhalo to naše manželství do té míry, že můj manžel hledal rozvod. Takže nemám jinou možnost, než jít na internet hledat řešení mého problému. Tam jsem narazil na detaily doktora Isikola a na to, jak mnoho lidí o něm a jeho úžasných dílech psalo dobré věci a o tom, jak pomohl mnoho lidí tím, že tam obnoví vztah. Kontaktuji doktora Isikola a ten mi řekl vše, co jsem potřeboval udělat, což jsem udělal, a za méně než 48 hodin můj manžel zrušil rozvodové papíry. Nyní já a můj manžel žijeme společně v míru a harmonii díky doktoru Isikolovi za záchranu mého manželství před rozpadem. Kontaktní informace na doktora Isikola jsou prostřednictvím e -mailu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo mu také můžete dát WhatsApp na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  25. Ano, je pravda, že doktor Isikolo je nejlepší k obnovení rozbitých domovů a vztahů. Jmenuji se Jojo Ivan a byl jsem klientem DR ISIKOLO a musím vám říct, že je skutečný kouzelník. Když jsem kontaktoval tohoto sesilatele kouzel, můj přítel mě opustil na 2 roky a vždy jsem ho chtěl zpět ke mně. Asi před měsícem jsem se setkal s DR ISIKOLO, aby mi pomohl, a znovu jsem se spojil se svým přítelem. Když mě můj bývalý přítel opustil, byl to pro mě zmatek. Stalo se pro mě katastrofou, že jsem měl fyziologické trauma a moje rodina se velmi obávala o mé zdraví. Po 2 letech jsem se také setkal s DR ISIKOLO prostřednictvím svědectví a on mi řekl, abych se uklidnil, že bez ohledu na problém je v pořádku a připraven pomoci každému, kdo k němu přijde. Jen za 2 dny mi zavolal můj bývalý a chtěl se setkat. Souhlasil jsem a připravil se na setkání s ním a on mi řekl, jak se cítil provinile za to, co udělal, a chtěl mě zpátky. Chválil jsem DR ISIKOLA za jeho úžasnou ruční práci a doporučím ho každému, kdo potřebuje kouzelníka. Kontaktujte ho, aby vám pomohl, a rychle na jeho e -mail isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také WhatsApp dát na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  26. Jsem velmi překvapen zázračnými zkušenostmi a zázraky doktora Isikola, které byly šířeny na internetu a po celém světě. jmenuji se Monica Vedran Zjistil jsem, jak úžasně pomohl lidem z celého světa obnovit zpět jejich ztracené milenky Kontaktoval jsem ho poté, co jsem prošel tolika svědectvími od různých lidí, jak pomohl přivést zpět bývalého milence, řekl jsem mu o svém manželovi která mě opustila asi před 8 měsíci a odešla z domu se vším, co jsem měla, byla jsem zmatená, když mi jen řekl, abych se usmívala a byla v klidu a ujišťovala mě, že všechno zvládne za pouhých 48 hodin. Po druhém dni můj manžel zavolal mi, byl jsem tak šokován, zvedl jsem hovor a nevěřil svým uším, opravdu mě prosil, abych mu odpustil a sliboval do telefonu, vrátil se domů a také mi dal velmi pěkné dárky jen pro něj aby dokázal jeho lásku ke mně. Byl jsem tak šťastný, že jsem musel zavolat doktorovi Isikolovi a poděkoval mu. Řekl mi jen, abych se podělil o dobré zprávy po celém světě. Pokud tedy potřebujete efektivního a skutečného kouzelníka pro jakýkoli problém ve vašem životě, můžete kontaktovat doktora Isikola na jeho e -mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo mu také můžete WhatsApp/Viber dát na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  27. DR ISIKOLO ZÍSKAL MÉHO MANŽELA ZPĚT. Každý den se probouzím s úsměvem na tváři a zpíváním chvály tomuto mocnému kouzelníkovi jménem Dr. Isikolo, který mi udělal velkou laskavost tím, že zachránil můj vztah před rozchodem. Kdysi jsem si myslel, že mám perfektní vztah, dokud můj milenec začal chodit domů pozdě a každý den mi dával různé výmluvy, pak jsem se rozhodl ho bedlivě sledovat a pak jsem zjistil, že měl poměr s jinou dívkou. Měl jsem zlomené srdce, protože jsem mu tolik věřil a věděl, že má tajný vztah, hodně mě to zraňuje a už mi delší dobu věnoval pozornost nebo mi projevoval lásku. Než jsem to věděl, nechal mě pro tu dívku a já jsem byl v hlubokém nepořádku, když jsem ho uvolnil pro jinou ženu. Ale děkuji všem, kteří umístili kontaktní informace na doktora Isikola na internet, protože díky tomu se mi podařilo kontaktovat doktora Isikola a on mi pomohl ho získat zpět za 48 hodin a dnes byl můj vztah obnoven s láskou a silným emocionálním spojením než kdykoliv předtím. Pokud jste v jakémkoli vztahu nebo v manželském stresu, udělám vám laskavost upuštěním kontaktních údajů na dr. ISIKOLA, které jsou prostřednictvím e -mailu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo ho můžete také kontaktovat na WhatsApp na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  28. DĚKUJI Dr. ISIKOLO ZA OBNOVU MÉHO ŠTĚSTÍ A MÉ RODINY SPOLEČNĚ. JEHO JEHO PŘÍSLUŠENSTVÍ: +2348133261196.
    Dobrý den, jsem Rosa Antoine. Poté, co jsem byl roky v Unii jménem manželství s mým manželem, se zneužíval a zničil lásku, kterou jsme sdíleli, a opustil mě. Udělal jsem všechno možné, abych se k němu vrátil, ale všechno bylo marné, tak moc jsem ho chtěl zpátky, protože jsem ho miloval. Když jsem na internetu našel jeho kontakt, poslal jsem kouzelníkovi jménem Isikolo, když jsem našel jeho kontakt, a ujistil mě, že není problém a že všechno bude v pořádku. Řekl mi vše, co bylo požadováno, což jsem předložil, a tak na mě kouzlil a překvapivě po 48 hodinách mi můj manžel zavolal omluvu za vše, co přišlo jako obrovská a ohromující radost. Byl jsem tak překvapený, odpověděl jsem na volání a vše, co řekl, bylo, že ho tolik mrzí všechno, co se stalo. Chtěl, abych se k němu vrátil. Také řekl, že mě tolik miluje. Byl jsem tak šťastný a šel jsem k němu, a tak jsme spolu začali znovu šťastně žít. takže každý, kdo potřebuje pomoc s jakýmikoli problémy, se může také obrátit na toto skutečné a velmi originální sesilatele kouzel na svém e -mailu: (isikolosolutionhome@gmail.com) Můžete ho také Whatsapp kontaktovat na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  29. Dobrý den, jsem Leona Filip. Poté, co byl roky ve vztahu s mým manželem, se se mnou rozešel. Udělal jsem všechno, co bylo v mých silách, abych ho přivedl zpět, ale všechno bylo marné, tak moc jsem ho chtěl zpět kvůli lásce, kterou jsem k němu měl, všechno jsem ho prosil, sliboval jsem, ale on odmítl. Vysvětlil jsem svému problému svoji kamarádku a ta mi navrhla, abych se raději obrátil na sesilatele kouzel, který by mi mohl pomoci seslat kouzlo a přivést ho zpět. Nezbylo mi nic jiného, ​​než to zkusit. Napsal jsem zprávu DR ISIKOLO a ujistil mě, že není problém a že do dvou dnů bude vše v pořádku. Vrhl kouzlo a druhý den mi překvapivě zavolal můj manžel. Byl jsem tak překvapený a odpověděl jsem na volání a on řekl jen to, že ho tolik mrzí všechno, co se stalo. Chtěl, abych se k němu vrátil. Také řekl, že mě tolik miluje. Byl jsem tak šťastný a šel jsem k němu, a tak jsme spolu začali znovu šťastně žít. pokud potřebujete pomoc ve vašem vztahu nebo v jiném případě. 1) Kouzla lásky 2) Kouzla ztracené lásky 3) Rozvodová kouzla 4) Manželská kouzla 5) Chcete být povýšeni ve své kanceláři/ Kouzlo loterie a další, kontaktujte tohoto skvělého muže, pokud máte jakýkoli problém pro trvalé řešení prostřednictvím isikolosolutionhome@ gmail.com Můžete mu také dát Whatsapp na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  30. Jmenuji se Emanuela Dino a DR ISIKOLO je to nejlepší, co může komukoli pomoci. Poté, co jsem s ním měl sedm let vztah, se se mnou můj muž rozešel, udělal jsem všechno možné, abych ho přivedl zpět, ale všechno bylo marné, tolik jsem ho chtěl zpět kvůli lásce, kterou k němu mám, jsem ho prosil všechno, dal jsem sliby, ale on odmítl. Vysvětlil jsem svůj problém někomu známému a ona mi navrhla, abych se raději obrátil na sesilatele kouzel DR ISIKOLA, který by mi pomohl seslat kouzlo, které by ho přivedlo zpět, ale já jsem typ, který kouzlu nikdy nevěřil, neměl jsem jinou možnost, než to zkusit poslal jsem to kouzelníkovi poštou a on mi řekl, že není problém, že do dvou dnů bude všechno v pořádku, že se ke mně můj bývalý vrátí před třemi dny, seslal kouzlo a překvapivě druhý den to bylo kolem 4 hodiny odpoledne. Volal mi můj bývalý, byl jsem tak překvapený a v tu chvíli jsem věděl, že DR ISIKOLO obnovil lásku a emocionální spojení mezi námi. V současné době žijeme společně a plánujeme budoucnost, která je nyní navždy. Kdokoli by mohl potřebovat pomoc DR ISIKOLO, jeho e -mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp na: +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  31. Můj přítel se se mnou rozešel před 2 měsíci, protože cítil, že jsem ho podváděl s mým přítelem, snažil jsem se mu to všechno vysvětlit, ale zaplatil hluchýma ušima, byl jsem emocionálně zničený, protože jsem ho opravdu miloval, dokud viděl jsem příspěvek na internetu o DR ISIKOLO, který pomáhá lidem získat zpět ztraceného milence, nejprve jsem pochyboval, zda je to skutečné, protože jsem v takové věci nikdy nevěřil, ale rozhodl jsem se to zkusit, kontaktoval jsem ho a on mi řekl co jsem měl dělat a udělal jsem to, pak mi udělal kouzlo Lásky. Proces kouzla má obnovit lásku a spojení mezi milenci a je velmi jednoduchý a pracuje nezištně s lidmi. stejným způsobem obnovil můj vztah do 48 hodin a můj přítel volal a prosil, aby se se mnou znovu vyrovnal, pokud potřebujete pomoc s řešením vašeho vztahu nebo marritálních problémů, zde je jeho kontakt, WhatsApp/Viber ho na: +2348133261196, e -mail jeho (isikolosolutionhome@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  32. Úžasné milostné kouzlo, jak se dostat zpět se svým partnerem a napravit váš rozbitý vztah.
    Můj manžel se se mnou rozešel před 3 měsíci a donutil mě podepsat rozvodové papíry a úplně mě zlomilo srdce. A nemohl jsem se citově dostat zpět do žádné podoby. Děkuji Bohu za tento úžasný a skvělý kouzelník, který mě zachránil. Páni! Tento kouzelník mi tolik pomohl. Doktor Isikolo mi zaručil naléhavé kouzlení na 24 hodin, což jsem přijal. Šokující! tento měsíc 5. září 2019 mi manžel po 48 hodinách, které mě ujistil, zavolal zpět se spoustou omluv a udělal vše pro to, aby stáhl rozvodové papíry, které dříve probíhaly díky síle tohoto zázračně fungujícího sesilatele kouzel. Někteří lidé vypověděli, že přivedl jejich Ex milence zpět, někteří vypověděli, že obnovuje dělohu, léčí rakovinu, virus herpes simplex a další nemoci, Pane, moc ti děkuji, Pane, za tvá mocná kouzla. výrazy nestačí k poděkování. E -mail Dr. Isikolo Nyní pro naléhavou lásku Kouzlo: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také WhatsApp dát na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  33. Originální kouzelník s názvem DR ISIKOLO
    Jsem Milena Carlos. Byl jsem tak deprimovaný, když mě můj milenec opustil pro jiného chlapa poté, co jsme spolu chodili 5 let, zkusil jsem ji prosit, aby se ke mně vrátila, odmítla a řekla, že už ke mně nic necítí. Po tom všem, co jsme spolu prožili, jsem se stal smutným mužem, po té lásce, kterou jsme v minulosti sdíleli, jsem si bez ní nedokázal představit svůj život, protože moje láska k ní byla k nezaplacení z jakéhokoli důvodu jednoho dne, když jsem procházel internet viděl jsem komentář o tom, že má moc přivést zpět bývalého milence a rozhodl jsem se zkusit se přesvědčit sám tím, že ho kontaktuji a okamžitě jsem odpověděl, vysvětlil mi, čím procházím, a řekl mi, že ten druhý použijte na ni kouzlo voodoo, proto mě kvůli němu opustila, i přes moji péči a lásku k ní. DR ISIKOLO obnovil lásku a spojení mezi námi a za 48 hodin jsme se dali zase dohromady a výsledek mě opravdu překvapil. kontaktujte DR ISIKOLO, pokud chcete jakoukoli pomoc a buďte si jisti výsledkem. e -mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také dát WhatsApp na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  34. Toto svědectví o autentické pomoci DR ISIKOLA pro mě bude vyhlášeno po celém internetu, aby zveřejnilo jeho jméno lidem a umožnilo pomoci ostatním, kteří mají problémy se vztahem. Důvěra je klíčem k úspěšnému kouzlu. Jmenuji se Amy Dylan a jsem z Londýna. Začal jsem psát toto svědectví, že je to pouhé 2 dny po kontaktování DR ISIKOLO Spiritual, že můj dlouho ztracený vztah s mým bývalým partnerem byl konečně u konce. Po kontaktování DR ISIKOLO prostřednictvím jeho kontaktu jsem se znovu spojil se svou bývalou partnerkou a do 2 dnů se ke mně můj bývalý partner vrátil poté, co se od ní oddělil na více než 6 měsíců. Nikdy jsem nevěřil, že to bude možné, a vše, co jsem udělal, bylo dodržet postup a dostal jsem požadovaný výsledek, když pro mě udělal práci. Stále mě překvapuje, že když píšu toto svědectví, stále spí v naší manželské posteli. Jsem opravdu šťastný, pane. Děkuji vám, že mi pomáháte, a přeji vám, aby o vás podali úžasná svědectví i další úžasní lidé. Spojte se s DR ISIKOLO Spiritual, abyste zachránili svůj vztah. E -mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete mu také dát WhatsApp na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  35. Vynikající a úžasná služba, jak získat zpět svého bývalého partnera. jmenuji se Lana Johannes. Koho to může zajímat, opravdu jsem ocenil, jak Velký DR ISIKOLO použil své intuitivní vedení a dovednosti jako životní kouč a také svou empatii, aby ke mně přivedl moji spřízněnou duši. Chcete -li 100% bezplatného skutečného kouzla, konzultant přivede zpět vašeho ex a vyřeší všechny vaše obecné problémy nebo problémy s trápením. můj partner mě opustil kvůli nekončícím bojům a hádkám a já jsem byl celé měsíce zničený a vrátil jsem své štěstí zpět, když jsem ho kontaktoval. Jediný DR ISIKOLO The Great je jediný, kdo vám může pomoci. Vyřešil můj problém za mě. Přivedl zpět mého bývalého do 48 hodin konzultace. Spojte se s The Great DR ISIKOLO, můžete kontaktovat Dr. Isikolo e -mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také WhatsApp/Viber kontaktovat na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  36. LOTTO, loterie, jackpot. Dobrý den, jsem velmi rád, že se mohu podělit o tato skvělá svědectví. Nejlepší věc, která se mi v životě stala, je, jak jsem vyhrál v loterii milion eur mega jackpot. Jsem muž, který věří, že jednoho dne vyhraji v loterii. Nakonec jsem si splnil své sny, když jsem poslal e -mail DR ISIKOLO. a řekl mu, že potřebuji čísla loterie. Utratil jsem tolik peněz za lístek, abych se ujistil, že vyhraji. Ale nikdy jsem nevěděl, že vyhrát bylo tak snadné, až do dne, kdy jsem se setkal s kouzelníkem online, o kterém mluvilo tolik lidí, že je skvělý v kouzlení loterií, a tak jsem se rozhodl to zkusit. Kontaktoval jsem tohoto skvělého doktora a ten udělal kouzlo a on mi dal čísla výherních loterií. Ale věřte mi, když losování skončilo, byl jsem mezi vítězi. Vyhrála jsem 7,500,000 Koruna. DR ISIKOLO, jste opravdu nejlepší, s tímto skvělým doktorem můžete prostřednictvím loterie vyhrát miliony peněz. Jsem tak šťastný, že jsem potkal tohoto skvělého muže. Pomáhá také lidem se vztahovými problémy. Pošlete mu e -mail na vlastní čísla výherních loterií prostřednictvím: isikolosolutionhome@gmail.com nebo WhatsApp mu na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  37. TO NENÍ VTIP. DŮVĚRYHODNĚ VELKÝ DR ISIKOLO. Jmenuji se Senna Rayan. Skvělý DR ISIKOLO je opravdu silný a ví, jak perfektně odvést svou práci. Nebýt jeho, nedokázal bych si představit, co by se stalo. Můj ex se se mnou vždy hádal a vždy se mnou týral. Začal se chovat divně a vtipně a opustil mě bez důvodu pro další dívku. Myslel jsem, že veškerá naděje je pryč. Hledal jsem pomoc na internetu a narazil jsem na DR ISIKOLO. Viděl jsem o něm tolik svědectví. Byl jsem potěšen a kontaktoval jsem ho na jeho e -mail a řekl mu, co se děje. Zasmál se a ujistil mě, abych se uklidnil, že mi pomůže a že se můj ex vrátí a bude mě prosit. Odvedl svou práci a seslal za mě kouzlo a láska a štěstí se skutečně obnovily a za 2 dny se můj muž přišel omluvit, jak mi řekl. Dnes oba žijeme spolu a jsme ještě více zamilovaní, než jsme bývali před jeho odchodem. Kontaktujte Velkou DR ISIKOLO a požádejte o vlastní pomoc. Můžete ho kontaktovat na e -mailu: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také kontaktovat na WhatsApp/Viber na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  38. Můj život je plný štěstí, protože DR ISIKOLO mě činí šťastným. Jmenuji se Roxana Anda. Co se mi stalo, není to, co si můžu nechat jen pro sebe, ale také to říct světu, aby ti, kteří mají jakýkoli problém se svým vztahem nebo manželstvím, získali zpět své milované a byli opět šťastní. Já a můj milenec jsme měli vážné problémy, které vedly k našemu rozchodu, protože od té doby už můj život nikdy nebyl stejný, zkoušel jsem všechny metody, jak ho dostat zpět. ale byla to jen ztráta úsilí a ztráta času. Jednoho dne jsem ale při svém hledání na internetu narazil na někoho, kdo má svědectví o DR ISIKOLO. Kontaktuji ho a vysvětlím mu svůj problém, stále jsem velmi překvapen, jak dokázal do 48 hodin přivést zpět mého milence. Díky této skvělé věci, která se v mém životě stala, jsem se rozhodl říci celému světu o tomto skvělém muži jménem DR ISIKOLO. Pro ty, kteří něco potřebovali, mi řekl, že v jeho chrámu není nic nemožného. Moc mu věřím. Přátelé nebo kdokoli, kdo čte moje svědectví, pokud potřebujete pomoc s navrácením svého bývalého milence/bývalého manžela nebo chcete-li mít své dítě, laskavě ho kontaktujte prostřednictvím e-mailu; Pošlete mu e -mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp/Viber na: +2348133261196 a já vám slibuji, že se k vám váš milenec určitě vrátí.

    OdpovědětVymazat
  39. JAK ZÍSKAT SVÉ EX BEZ PANIKY DÍKY VELKÉM DR JOE ZA ŘEŠENÍ MÝCH PROBLÉMŮ
    Kontaktní informace níže: whatsApp číslo +1-7252404536
    Jsem Marian Zepa a chci svědčit o mocném DR JOE, který zachránil můj vztah. Musím být jedním z mála, kteří nemají problém někomu ukázat a říct, jak jsem vděčný za to, že můj vztah byl melodický a hladký. Snažil jsem se být ve vztahu se svým přítelem pozitivnější, zdá se, že to trvalo věčnost. Další dáma mi vzala snoubence a oba se přestěhovali. Plakal jsem a hledal ho, aby se vrátil, ale on odmítl přijmout moje hovory ani nevrátit mé zprávy. Můj přítel mi představil mocného kouzelníka DR JOE, který mi pomohl seslat velmi silné kouzlo lásky, které za 48 hodin přivedlo zpět mého snoubence. Byl jsem ohromen a překvapen, když můj snoubenec zavolal a prosil mě o odpuštění, kvůli silnému kouzlu lásky DR JOE. Pokud máte jakýkoli manželský nebo vztahový problém, kontaktujte DR JOE následujícím způsobem. Níže uvedené kontaktní údaje: e-mail: drjoesolutionspells@gmail.com nebo whatsApp číslo +1-7252404536

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj. jmenuji se Tamara Oskar a chci se podělit o svůj úžasný zážitek s největším kouzelníkem DR ISIKOLO. můj manžel mě podváděl, a když jsem zjistil, že jsme se pohádali, což vedlo k jeho rozvodu. Plakal jsem a onemocněl jsem, když jsem hledal pomoc lásky online a viděl jsem lidi, kteří o něm a jeho skvělé práci mluvili a měli podobný případ jako já, nechali mu své kontaktní údaje. Kontaktoval jsem ho a on mi řekl, ať se nebojím, že po 48 hodinách rozvod zruší a ozve se mi poté, co jsem udělal vše, o co mě požádal, abych k mému největšímu překvapení po 48 hodinách poklekl s prosbou abych ho přijal zpět, ještě jednou děkuji, DR ISIKOLO, jsi pro mě opravdu požehnáním, může ti také pomoci kontaktovat e -mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo mu také můžeš WhatsApp dát na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj přátelé, jsem tu, abych řekl úžasné a úžasné svědectví o Velkém kouzelníkovi, který mi pomohl. Jmenuji se Vivian Anderson. Získat svého milence zpět je to, co jsem nejméně očekával a nikdy jsem si nedokázal představit. Já a můj muž jsme manželé pět let a žijeme šťastně, ale najednou se úplně změnil a odvrátil se ode mě a já nikdy nevěděl, co se děje, zkusil jsem se ho zeptat, ale on mi odmítl říct, co problém je v tom, že postupem času hledal rozvod. Byl jsem tak znepokojený a zmatený a udělal jsem vše, co bylo v mých silách, abych ho dostal zpět, ale nebylo to snadné, myslel jsem si, že veškerá naděje byla ztracena, a během mého hledání cesty ven mi řekl můj přítel, který měl podobný problém já o skvělém kouzelníkovi jménem DR JOE, který jí pomohl získat zpět jejího přítele. Nikdy jsem nevěřil v kouzlení v celém svém životě nebo v magii, protože jsem si nikdy nemyslel, že to bude fungovat, ale snažil jsem se dát tomuto muži šanci a k ​​mému největšímu překvapení seslal kouzlo, aby za 2 dny přivedl mého milence, jak slíbil , ale dnes jsme zase spolu v krásném domě. Využívám této příležitosti, abych někomu řekl, kdo prochází podobnou situací, nebo pokud ho potřebujete Cure, kontaktujte ho e-mailem: drjoesolutionspells@gmail.com nebo whatsApp číslo +1-7252404536

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj přátelé, úžasné a úžasné svědectví o velkém kouzelníkovi, o které se opravdu rád podělím. Získat svou ženu zpět je to, co jsem nejméně čekal a nikdy jsem si to nedokázal představit. Já a moje žena jsme pět let manželé a žijeme šťastně, ale najednou se úplně změnila a odvrátila se ode mě a nikdy jsem nevěděl, co se děje, snažil jsem se jí zeptat, ale odmítla mi říct, co problém je, a jak šel čas, usilovala o rozvod. Byl jsem tak ustaraný a zmatený a dělal jsem vše, co bylo v mých silách, abych ji dostal zpět, ale nebylo to snadné, myslel jsem, že veškerá naděje je ztracena, a během mého hledání cesty ven mi přítel, který měl podobný problém, řekl o skvělém kouzelníkovi jménem DR WALE, který mu pomohl získat zpět i jeho ženu. V celém svém životě jsem nevěřil na kouzla nebo magii, protože jsem si nikdy nemyslel, že by to fungovalo, ale snažil jsem se dát tomuto muži šanci a k mému největšímu překvapení na mě seslal kouzlo, ale dnes jsme zase spolu v krásném domově. se třemi krásnými dětmi. Jsme spolu opět šťastní a využívám této příležitosti, abych řekl komukoli, kdo prochází podobnou situací, aby ho kontaktoval na WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat